Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

ONTDEK
ONZE BELEVINGSRUIMTE

Mooie raamdecoratie past naadloos binnen jouw interieur en zorgt voor een gepersonaliseerd accent en een warme uitstraling. Bij ons begint die beleving bij een eerste kennismaking mét een tasje koffie en gebak.

Wij ontvangen je graag in onze unieke belevingsruimte zodat je meteen voeling krijgt met onze stoffen, kleuren en materialen.

BOEK EEN VIDEOGESPREK

Raamdecoratie op maat kiezen? Makkelijker dan dit wordt het niet… Met tal van mogelijkheden in systemen en kleuren is er altijd wel een match. Maar wat is de juiste keuze voor jouw woning?

Boek een digitaal gesprek vanuit je woning met onze expert. Wij luisteren naar jouw noden, wensen en budget. Binnen 30 minuten ontvang je een offerte op maat.

PLAN EEN
ADVIES AAN HUIS

Advies aan huis in je vertrouwde omgeving? Dat kan! Wij brengen onze showroom aan huis. Eerst luisteren wij via een telefonische intake naar jouw noden en wensen en daarna gaan we samen aan de slag, bij u thuis.

De kostprijs? 150 euro. In ruil krijg je een waardebon van 150 euro, die je kan inwisselen bij ons als je voor minimum 1.500 euro besteedt.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?