Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Aluminium jaloezieën op maat in Lier

Aluminium lamellen op maat gemaakt in Lier!

Ben jij op zoek naar aluminium jaloezieën op maat? Bezoek dan onze toonzaal in Sint-Katelijne-Waver vlakbij Lier. In onze mooie belevingsshowroom vind je een groot aanbod aan stalen en materialen. Al onze producten worden op maat gemaakt!

Zicht | Aluminium jaloezie in badkamer

Een sieraad voor je ramen in Lier

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie op maat en weet je niet meteen welk soort raambekleding het meest geschikt is? Met aluminium jaloezieën op maat zit je altijd goed. Aluminium lamellen filteren het daglicht prachtig en zijn geschikt voor zo goed als alle soorten ramen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes, texturen en kleuren en zijn makkelijk in onderhoud. Naast de vele technische voordelen in dit product ook erg decoratief. 

De oplossing voor vochtige ruimtes in Lier

Een mooie oplossing voor je badkamer of wasplaats nodig? Aluminium jaloezieën zijn de oplossing tegen vochtigheid, vuil en inkijk. Voornamelijk dat laatste, privacy, is van cruciaal belang in je badkamer. De horizontale lamellen in aluminium uitvoering zijn hiervoor perfect. Door de lamellen simpelweg te kantelen heb je toch daglicht in je badkamer en behoud je je privacy. Naast de oplossing voor privacy zijn ze ook nog eens waterbestendig en eenvoudig te reinigen. Aluminium is een robuust materiaal en perfect waterafstotend. Mocht jouw badkamer al snel veranderen in een stoomcabine, hoef je dus niets te vrezen. 

Of keukenramen…

Een andere top eigenschap van aluminium is dat deze eenvoudig te reinigen zijn. Vetvlekken of spatten maak je eenvoudig schoon met een vochtige doek. 

Kies je perfecte lamelbreedte in Lier

Onze aluminium jaloezieën zijn mogelijk in verschillende lamelbreedtes: 16mm, 25mm, 35mm, 5 mm en 70mm. De 70 mm lamel is een unieke lamelbreedte. Het geeft de aluminium lamellen een robuuste uitstraling en creëert een gelijkaardig effect zoals shutters

Een match voor bijzondere raamvormen in Lier

Bijzondere raamvormen vragen een oplossing op maat. Aluminium jaloezieën zijn een geschikte oplossing voor deuren en ramen van iedere vorm, zoals ramen met een schuine kant of trapezium ramen. Ook voor draai-kiepramen is dit de ideale raamdecoratie. Aluminium jaloezieën kunnen in uw raamkozijn worden geplaatst met zijgeleiders. Zo blijft de jaloezie altijd op zijn plek.
 

Maatwerk

Al onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt zodat jouw gekozen raamdecoratie helemaal naar wens is en perfect hangt. Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze belevingsruimte. Onze adviseurs zijn expert in hun vak en weten als geen ander welk type jaloezie een match is voor jou en jouw woning!

Zicht | Aluminium jaloezieën op maat - detail

Ben jij geïnteresseerd in jaloezieën op maat?

Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen 1 dag.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?