Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Elektrische raamdecoratie

 

Wist je dat bijna al onze systemen en gordijnen kunnen geautomatiseerd worden? Wij bieden zowel bekabelde als niet-bekabelde oplossingen aan.

Bekabelde oplossingen

Bent u aan het bouwen of renoveren? Denk dan zeker eens na over het integreren van een bekabelde oplossing voor de aansturing van uw raamdecoratie. Zo kan u deze voortaan bedienen via een schakelaar, een afstandsbediening of app. Eindposities zijn geheel in te stellen naar uw wensen, zodat de gordijnen altijd perfect hangen. Door de snelheid in te stellen, bepaalt u zelf hoe snel en hoe stil de gordijnen bewegen voor dat ultieme gevoel van luxe.  

Onze bekabelde oplossingen zijn voorzien van geruisloze motoren van Somfy, dé marktleider van gemotoriseerde oplossingen en huisautomatisering in en rondom uw huis.

 

Niet-bekabelde oplossingen

Met onze niet-bekabelde oplossingen kan u uw raamdecoratie automatiseren zonder deze te moeten aansluiten op uw elektriciteitsnet. De raamdecoratie wordt dan voorzien van een accumotor. Onze systemen hebben een geïntegreerde batterij die eenvoudig op te laden is via USB. Oogstrelend en eenvoudig te installeren.
De bediening kan via een afstandsbediening of het innovatieve pull motorsysteem (enkel voor rolgordijnen). Dit systeem is zeer gemakkelijk in gebruik: gewoon één keer trekken aan de ketting en het gordijn rolt zichzelf verder af. Iedereen kan dit product bedienen, van jong tot oud.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN: 10 DAGEN LANG!

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze prachtige belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?