Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen op maat in Kontich

Gordijnen op maat gemaakt in Kontich!

Ben jij op zoek naar gordijnen op maat gemaakt? Bezoek dan onze toonzaal in Sint-Katelijne-Waver vlakbij Kontich. In onze mooie belevingsshowroom vind je een groot aanbod aan stalen en materialen. Al onze producten worden op maat gemaakt!

Zicht | moderne woning gordijnen

Een ruim gamma aan stoffen en texturen

Onze collecties komen van verschillende fabrikanten die elk hun eigen stoffen en motieven hebben. Dit zorgt voor een collectie in de meest uiteenlopende stijlen. Van strak tot landelijk, van glanzende tot wol look stoffen. Kortom, voor ieder wat wils. Onze showroom is zo ingericht dat u verschillende stoffen, transparanties en confectiemogelijkheden naast elkaar kan bekijken. Ook bieden wij een ruim gamma aan verschillende rails aan. 

Functionele sfeermakers voor je woning in Kontich

Mooie gordijnen dragen bij aan een goede sfeer in je woning. Daarnaast zijn gordijnen ook functioneel. Ze zijn als het warn een verlengstuk van uw ramen. Ze zijn de ‘finishing touch’ voor je woning en maken je woonsituatie zelfs prettiger. Licht filteren, privacy of bescherming tegen nieuwsgierige blikken, isolatie tegen de koude of de hitte, je perfecte partner voor een goede nachtrust,… Met gordijnen op maat heeft u echt een antwoord op uw woonwensen. 

Wist je dat je wij je gordijnen zelf kunnen automatiseren? 

Zicht Gordijnen & Blinds is expert in elektrische raamdecoratie. Automatiseer het openen en sluiten van uw gordijnen en maak je leven een stukje makkelijker. Je hoeft op een gezellige avond zelfs je zetel niet meer uit om je gordijnen te sluiten, handig nietwaar? Behalve het gemak is elektrische bediening ook heel praktisch bij grote of hoge ramen of plekken waar je moeilijk bij kan.

Combineer je gordijnen op maat 

Gordijnen combineren met een ander systeem geeft een zeer sfeervol resultaat. In een modern interieur combineren ze mooi met aluminium jaloezieën of strakke rolgordijnen. Verkies jij eerder een landelijk interieur bekom je een mooi resultaat met vouwgordijnen of houten jaloezieën

Confectie van je gordijnen

Naast een ruim aanbod aan stoffen hebben wij ook heel wat confectiemogelijkheden. Onze topper, een wave confectie, is ideaal voor moderne interieurs. Deze plooi heeft een prachtige golving maar is toch heel compact als pakket. Een enkele plooi is eerder eenvoudig, valt mooi door en past perfect in landelijke woningen. Een dubbel plooi heeft dan weer een meer royale look en past ideaal in een klassiek interieur.

Maatwerk

Al onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt zodat jouw gekozen raamdecoratie helemaal naar wens is en perfect hangt.  Op deze manier heb je er het langst plezier van! Meer weten over onze werkwijze?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze belevingsruimte. Onze adviseurs zijn expert in hun vak en weten als geen ander welk type gordijn een match is voor jou en jouw woning!

Zicht | Gordijn & Jaloezieën in badkamer

Ben jij geïnteresseerd in gordijnen op maat?

Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen 1 dag.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN: 10 DAGEN LANG!

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze prachtige belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?