Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Horizontale aluminium jaloezieën

Van elegant tot robuust: horizontale jaloezieën in duurzaam aluminium zijn er van 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm en 70 mm. Als je een elegante uitstraling wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Wil je een statement maken met je interieur kies dan de robuuste 70 mm lamellen.

Onze aluminium jaloezieën zijn vochtbestendig en dus heel geschikt voor je badkamer of keuken. Je houdt ze ook gemakkelijk schoon met een vochtige doek. Al onze aluminium jaloezieën zijn van superieure kwaliteit en zijn afkomstig van A-merken zoals o.a. Zonnelux, Toppoint en Copahome

Geschikt voor iedere raamvorm

Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor deuren en ramen van iedere vorm, zoals ramen met een schuine kant of trapezium ramen. Ook voor draai-kiepramen is dit de ideale raamdecoratie. Aluminium jaloezieën kunnen in uw raamkozijn worden geplaatst met zijgeleiders. Zo blijft de jaloezie altijd op zijn plek.

Megaview®

De Megaview® sluit als een standaard 25 mm jaloezie, maar bij het openen ontstaat er een doorkijk zoals bij een 50 mm jaloezie.
Deze uitvoering geeft daardoor een goed uitzicht naar buiten, terwijl de privacy en lichtinval behouden blijft.

Bedieningsmogelijkheden

Standaard worden onze aluminium jaloezieën manueel bediend. Ook elektrische aluminium jaloezieën behoren tot de mogelijkheden. Onze elektrische jaloezieën zijn te bedienen via pullbediening, afstandsbediening of een app. Creër een smarthome en ervaar het gebruiksgemak van elektrische lamellen optimaal.  

Zicht | Jaloezieën in badkamer

Ontzorging, vertrouwen en onze expertise, voor elke klant en elk budget!

Bij Zicht Gordijnen & Blinds begeleiden we al meer dan 15 jaar onze klanten van A tot Z. Wij zijn dé vaste waarde voor mooie en kwalitatieve raamdecoratie op maar. We luisteren naar jouw noden, wensen, timing en budget, om zo het gewone steeds bijzonder te maken. 

Ben je geïnteresseerd in houten jaloezieën op maat?

Onze aanpak is zee persoonlijk, daarom nemen wij graag voldoende tijd op jouw project te bespreken. Maak telefonisch of online je afspraak of vraag online een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt onze scherpste prijs binnen 1 dag.

Wil je graag wat meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?