Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Horizontale houten jaloezieën

Creëer een unieke en gezellige sfeer in huis met op maat gemaakte houten jaloezieën. Het natuurlijke materiaal van hout geeft je interieur een exclusieve en trendy uitstraling en treedt moeiteloos in harmonie met iedere woonstijl. Bij Zicht Gordijnen & Blinds vind je verschillende houten jaloezieën (of lamellen) op maat.

Onze houten jaloezieën (of lamellen) worden met aandacht geproduceerd. We gebruiken lindehout, abachi en bamboe voor een optimale levensduur. Een speciale lak zorgt dat het zonlicht de kleur van de lamellen niet of nauwelijks kan beïnvloeden. Al onze houten jaloezieën zijn van superieure kwaliteit en zijn afkomstig van A-merken zoals o.a. ZonneluxToppoint en Copahome.

Handige functionaliteiten

Speel met de lichtinval in huis door de lamellen zachtjes te kantelen. Woon je aan een drukke straat waar veel mensen langslopen of heeft je woning grote raampartijen? Dan heeft het kantelen van de lamellen als bijkomend voordeel dat je ook eenvoudig je privacy bepaalt.

Persoonlijke twist

Maak je houten jaloezie extra persoonlijk met een contrasterende of bijpassende ladderband. Door bijvoorbeeld witte houten jaloezieën te combineren met ladderband in een donkere kleur, valt je raamdecoratie nog meer op! Een ladderband heeft als bijkomend voordeel dat het de lamelgaatjes uit het zicht laat verdwijnen. Wil je graag een persoonlijke twist, maar liever niet meer dan een klein detail? Kies dan voor houten horizontale jaloezieën in een retro uitvoering. Dit maakt jouw jaloezie op subtiele wijze uniek.

Bedieningsmogelijkheden Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met een optrekkoord en een tuimelkoord. Dankzij innovatieve technieken gaat het kantelen van lamellen gemakkelijk. Ook het optrekken en laten zakken gaat met een vloeiende beweging. De bediening is naar keuze links, rechts of kruislings. Ook elektrische houten jaloezieën behoren tot de mogelijkheden.

Zicht | Witte houten jaloezie in een moderne keuken

Ontzorging, vertrouwen en onze expertise, voor elke klant en elk budget!

Bij Zicht Gordijnen & Blinds begeleiden we al meer dan 15 jaar onze klanten van A tot Z. Wij zijn dé vaste waarde voor mooie en kwalitatieve raamdecoratie op maar. We luisteren naar jouw noden, wensen, timing en budget, om zo het gewone steeds bijzonder te maken. 

Ben je geïnteresseerd in houten jaloezieën op maat?

Onze aanpak is zee persoonlijk, daarom nemen wij graag voldoende tijd op jouw project te bespreken. Maak telefonisch of online je afspraak of vraag online een vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt onze scherpste prijs binnen 1 dag.

Wil je graag wat meer weten over onze werkwijze? Klik dan hier.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN: 10 DAGEN LANG!

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze prachtige belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?