Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Magneetsysteem voor uw ramen in Mechelen

Raamdecoratie zonder boren of schroeven

Ben jij op zoek naar raamdecoratie waarbij je niet hoeft te boren of schroeven in je ramen en/of muren? Wij hebben de oplossing. Bezoek dan onze toonzaal in Sint-Katelijne-Waver op de grens bij Mechelen. 

Het boor- en schroefvrije montagesysteem

Dit magneetsysteem is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Met onze ‘easyclick’ systemen kunt u raamdecoratie monteren op het kozijn zonder te boren of te schroeven. Het aluminium frame op maat wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband op uw kozijn geplaatst. Dit is dé perfecte oplossing voor draai-kiep ramen in kunststof, aluminium of houten kozijnen. Een schuin raam of deur? Ook dan is dit handige magneetsysteem een perfect product dat naadloos aansluit.

Mix & Match

Onze raamdecoratie zonder boren is standaard leverbaar in de meest voorkomende RAL kleuren. Heeft u toch een andere kleur? Geen probleem, dit kan tegen een meerprijs worden aangepast.  Voor het doek heeft u dan weer een ruime keuze uit zowel transparante als verduisterende plissé- en duette gordijnen. In onze collectie is er altijd een mooi passende oplossing voor uw interieur. Voor een badkamer bieden wij dan weer antwoord met aluminium lamellen van 25mm. 

Geen gaatjes

Het handige aan dit unieke systeem is dat u geen gaatjes heeft in uw kozijnen of muren. Ideaal voor een huurwoning, appartement of zelfs voor je mobilhome. Heb je zin om over een aantal jaar nieuwe gordijnen te hangen? Geen probleem, de systemen zijn heel eenvoudig en zonder schade te verwijderen.
 
 

Eenvoudig te reinigen

Je vraagt je misschien af hoe je de ramen kan poetsen met dit systeem? Wel, dat is zeer eenvoudig. Je haalt het frame eenvoudig los. Het frame wordt met een magneet- of klikband op uw kozijn bevestigd. Door het even los te klikken kunt u direct zonder enige hinder uw ramen wassen en uw easyclick systeem reinigen. Daarna klikt u het weer gemakkelijk en snel tegen het kozijn. Easy peasy dus!

Inmeten, op maat maken en erin klikken

Dit systeem werkt alleen perfect als het echt goed aansluit op uw ramen. Wij laten je hiervoor dan ook niet aan je lot over. Het opmeten van uw raamproducten vraagt om expertise en is echt precisie werk. Onze opmeters komen hiervoor bij u thuis langs om al uw ramen correct en tot in het detail op te meten. De plaatsing daarentegen is wel eenvoudig en kan u makkelijk zelf uitvoeren. Gewoon uw kozijnen goed reinigen met het bijgeleverde doekje, de magneetbanden bevestigen, het frame erin klikken en klaar!

Goed advies? 

Al onze raamdecoratie wordt op maat gemaakt zodat jouw gekozen product helemaal naar wens is en perfect hangt. Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze belevingsruimte. Onze adviseurs zijn expert in hun vak en weten als geen ander welk type raamdecoratie een match is voor jou en jouw woning!

Ben jij geïnteresseerd in raamdecoratie zonder boren of schroeven?

Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen 1 dag.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN: 10 DAGEN LANG!

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze prachtige belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?