Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Rolgordijnen op maat in Lier

Rolgordijnen op maat gemaakt!

Ben jij op zoek naar rolgordijnen of screens op maat? Bezoek dan onze toonzaal in Sint-Katelijne-Waver vlakbij Lier. In onze mooie belevingsshowroom vind je een groot aanbod aan stalen en materialen. Al onze producten worden op maat gemaakt!

Zicht | Rolgordijn in keuken

Waarom kiezen voor rolgordijnen op maat in Lier?

Een rolgordijn filtert het licht prachtig en neemt weinig ruimte in beslag. Bovendien zijn ze zeer gebruiksvriendelijk. Rolgordijnen zijn veelzijdige gordijnen die oneindig veel mogelijkheden hebben waarmee ze afgewerkt kunnen worden. Hierdoor zal je altijd een variant vinden die perfect matcht met jouw interieur. Wij beschikken over een zeer ruime collectie blinds in verschillende stoffen, texturen en afwerkingsmogelijkheden.


Een waaier aan mogelijkheden

In ons assortiment aan rolgordijnen heeft u een ruime keuze aan stoffen in 4 gradaties. Van transparant (5%), semi-transparant (3%) tot volledig verduisterend (1% & 0%). Voor woningen met grote ramen of gericht naar het zuiden raden wij onze screendoeken aan. Bedenk dus bij het kiezen van de rolgordijnstof goed welk effect je wilt bereiken: moet de ruimte verduisterd worden of is het filteren van het daglicht gewenst?

Screen Rolgordijnen voor je woning in Lier?

Het screen rolgordijn filtert het daglicht en houdt de warmte buiten. Je behoudt dus wel het daglicht je woning. Bovendien houd het de inkijk tegen. Opgelet: in de avonduren is dit juist andersom. Je kijkt met een screen rolgordijn gemakkelijk naar binnen als het buiten donker is en de lampen in huis aan zijn. Om dit te voorkomen kan je kiezen om je screens te combineren met overgordijnen, zodat je ook in de avond voldoende privacy in huis kunt creëren. 

Elektrisch bedienbare rolgordijnen

Elektrisch aangestuurde raamdecoratie is een aangename luxe. Bij Zicht Gordijnen & Blinds is dit ook mogelijk voor je rolgordijnen. De bediening kan aangestuurd worden via een afstandsbediening of je mobiele telefoon. Geen elektriciteit voorzien bij het bouwen of verbouwen van je woning? Geen probleem! Wij kunnen je rolgordijnen zelfs elektrisch aansturen via een oplaadbare accu.

(Nieuwe) rolgordijnen of screens nodig?

Jouw interieur voorzien van op maat gemaakte rolgordijnen? Dat kan! Kom een langs in onze ruime showroom in Sint-Katelijne-Waver om onze volledige collectie rolgordijnen te bekijken. Wij helpen je graag met persoonlijk interieuradvies en rolgordijnen die mooi matchen met jouw interieur. Al onze raamdecoratei wordt op maat gemaakt zodat deze perfect hangt. Op deze manier heb je er het langst plezier van! Meer weten over onze werkwijze?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze belevingsruimte. Onze adviseurs zijn expert in hun vak en weten als geen ander welk type gordijn een match is voor jou en jouw woning!

Zicht | Rolgordijn in landelijke woning

Ben jij geïnteresseerd in rolgordijnen op maat?

Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen 1 dag.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?