Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

De Zilverberk

In het groene Sombeke (Waasmunster) bevindt zich het exclusieve ‘Zilverberk’, een nieuwbouwresidentie met 7 villa-appartementen. Zicht Gordijnen & Blinds had de eer om deze appartementen te voorzien van raamdecoratie. We laten de eigenaresse aan het woord.

Kan je mij iets meer vertellen over jouw project?

Onze exclusieve villaresidentie bestaat uit 7 villa-appartementen met een luxueuze afwerking, een goede bereikbaarheid en prachtige zichten. De bouw van de residentie is gestart in 2015 en wordt eind dit jaar gefinaliseerd. Enkel ons eigen appartement is nog niet volledig afgewerkt. Momenteel verhuren we al zes van de zeven appartementen.

Hoe ben je in contact gekomen met Zicht?

Ik ben in contact gekomen met Zicht via Dirk De Maesschalck van DM-Line.

Waarom heb je ervoor gekozen om met Zicht in zee te gaan?

Zoals ik al zei ben ik in contact gekomen met Zicht via Dirk De Maesschalck. Hij raadde Zicht aan. Ik heb dan ook meteen een afspraak gemaakt met Kurt om de raamdecoratie te bespreken. De sympathie die hij uitstraalde heeft mij overtuigd om met Zicht verder te gaan.

Deed u beroep op het advies van Zicht?

Kurt heeft mij geadviseerd om te kiezen voor een combinatie van vouw- en rolgordijnen. Het kleurenpalet koos ik zelf. Ik maakte een eigen moodboard, en koos voor kleuren die afgestemd zijn op mijn interieur.

Wat vond u van onze plaatsingsdienst?

De service van Zicht is super! Ze staan zeker in mijn top drie van aannemers en onderaannemers qua netheid. Het plaatsingsteam is bovendien heel vriendelijk en de afspraken zijn stipt.

Ervaart u nu meer sfeer en comfort in uw woning?

Zeker en vast. Raamdecoratie geeft een woning warmte en sfeer. Bovendien kunnen we nu alles ‘s avonds afsluiten. Dit geeft een gevoel van privacy en gezelligheid.

Bent u tevreden over de realisatie?

Zeker. Toch denk ik in de toekomst na om over te schakelen op elektrische raamdecoratie. Onze woning is heel groot en heeft veel grote raampartijen. Dit zou bijdragen aan het comfort.

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?