Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Vip voucher zicht

Beleef onze 5-sterren service
& kwaliteit

Mooie raamdecoratie past naadloos binnen uw interieur en zorgt voor een gepersonaliseerd accent met een warme uitstraling. Onze aanpak is zeer persoonlijk, daarom nemen wij graag voldoende tijd om uw project te bespreken

We begrijpen dat uw projectplannen misschien wat verder in de toekomst liggen, maar uw visie en vertrouwen in Zicht Gordijnen & Blinds waarderen we enorm. Om uw toekomstige projecten te ondersteunen en onze waardering te tonen, hebben we iets bijzonders voor u gecreëerd.

Als blijk van onze dankbaarheid voor het overwegen van Zicht voor uw toekomstige interieurplannen, bieden we u een exclusieve VIP voucher aan. Deze voucher geeft u recht op 20% korting op uw volgende aankoop bij een bezoek aan onze showroom.

ONTZORGING

vertrouwen

expertise

Raambekleding
op maat gemaakt

Zicht Gordijnen & Blinds biedt reeds meer dan 10 jaar een doordachte kijk op ieders interieur. Wij denken graag voor naar de  meest kwalitatieve raamdecoratie voor uw project. We luisteren naar uw noden, wensen en budget, om zo het gewone steeds bijzonder te maken. Iedere klant krijgt dezelfde bijzondere aandacht en nauwkeurigheid van onze samenwerkers.

We bieden een uitgebreid gamma aan gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en andere oplossingen voor uw ramen, die op maat vervaardigd worden voor elke klant. Evenzeer gebeuren onze opmetingen en montages volledig in eigen beheer. Zicht Gordijnen & Blinds staat synoniem voor betaalbare raamdecoratie, voor u, netjes op maat gemaakt. 

U bent van harte welkom in onze belevingsshowroom voor een persoonlijk advies waarbij we 100% inzetten op ontzorging.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN: 10 DAGEN LANG!

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze prachtige belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?