Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

E-book bouwen & verbouwen

Een gratis e-book boordevol nuttige tips & tricks voor bouwers of verbouwers, geschreven door ondernemers uit de sector. 

Heeft u ook wel eens het gevoel dat u te weinig kennis hebt om uw project tot een goed einde te brengen? Of begint u er liever niet aan net om die reden?

Dagelijks krijgen wij te maken met klanten die hun (interieur)dromen niet kunnen realiseren omdat ze te weinig geïnformeerd werden tijdens hun bouw- of renovatieproces. Wij willen hen dan ook graag helpen om deze dromen te realiseren. Dit magazine staat boordevol tips & tricks waarmee u zelf aan de slag kan voor, tijdens of na uw (ver) bouwproject.

ONTZORGING

vertrouwen

expertise

Raambekleding
op maat gemaakt

Zicht Gordijnen & Blinds biedt reeds meer dan 10 jaar een doordachte kijk op ieders interieur. Wij denken graag voor naar de  meest kwalitatieve raamdecoratie voor uw project. We luisteren naar uw noden, wensen en budget, om zo het gewone steeds bijzonder te maken. Iedere klant krijgt dezelfde bijzondere aandacht en nauwkeurigheid van onze samenwerkers.

We bieden een uitgebreid gamma aan gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en andere oplossingen voor uw ramen, die op maat vervaardigd worden voor elke klant. Evenzeer gebeuren onze opmetingen en montages volledig in eigen beheer. Zicht Gordijnen & Blinds staat synoniem voor betaalbare raamdecoratie, voor u, netjes op maat gemaakt. 

U bent van harte welkom in onze belevingsshowroom voor een persoonlijk advies waarbij we 100% inzetten op ontzorging.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?