Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Realisatie: P+ Plafonds & Prints

Een nieuw plafond plaatsen of renoveren, uw huidig plafond verlagen, barsten en scheuren in uw plafond definitief herstellen, een wand opfrissen met een leuke print, galm verminderen met een akoestisch plafond… Het kan allemaal! Voor de nieuwe showroom en kijkappartement koos P+ Plafonds & Prints ons als partner voor de raamdecoratie. Een geslaagde realisatie waar ook wij zeer trots op zijn! 

Wij gingen eens langs voor een interview… lees je mee?

Dag Guy en Diana,

Kunnen jullie mij wat meer vertellen over jullie zaak, P+ Plafonds & Prints? 

“P+ Plafonds & Prints uit Hever is uw specialist in plafondoplossingen op maat van elke ruimte. We zijn een vaste partner van particulieren, bedrijven, handelszaken, renovatiespecialisten en projectontwikkelaars. 

Een nieuw plafond plaatsen of renoveren, uw huidig plafond verlagen, barsten en scheuren in uw plafond definitief herstellen, een wand opfrissen met een leuke print, galm verminderen met een akoestisch plafond… waarmee kunnen wij u helpen? Plaatsing verloopt snel en gebeurt bij kamertemperatuur. Geen extra ruimteopwarming nodig tijdens de montage waardoor geen geurhinder ,alsook beperkt afval.

Wat is jullie missie en visie?  

“P+ Plafonds & Prints bouwde een betrouwbaar partnership uit met Clipso®, een gerenommeerd Zwitsers merk in duurzame plafondsystemen. We delen dezelfde kwaliteitsnormen en werken met hun kwaliteitsvolle materialen. Wij plaatsen egale plafonds en wanden in klassieke en out-of-the-box kleuren of kunnen uw plafond personaliseren met een foto of print volledig afgestemd op uw wensen.

Een volledig nieuw plafond plaatsen in één dag zonder verf- of pleisterwerken? Dat beloven we niet alleen, maar we maken het ook waar! Tevreden klanten daar doen we het voor!

Logo P plus plafond en prints

Wat onderscheidt P+ Plafonds & Prints precies van haar concullega’s? 

“Perfectie in het algemeen waarbij deze vijf waarden erg belangrijk zijn:

  • Innovatie: we investeerden gisteren in de ontwikkelingen en trends van morgen.
  • Service: we zijn uw meedenkende en uitvoerende partner met kwaliteitsgarantie.
  • Op maat: we geven professioneel advies en houden rekening met uw timing en budget. 
  • Transparant: we sturen een all-in prijsofferte en staan in voor een strikte opvolging van de werken. 
  • Afwerking: we leveren een indrukwekkend resultaat op korte tijd.”

Stel: Ik stap morgen jullie showroom binnen voor een spanplafond. Hoe ziet jullie proces er precies uit?

Wij geven u een rondleiding in onze showroom en woonbeleving – ( kijkappartement) , vertellen over mogelijkheden,  toepassingen, tal van voordelen van onze bekledingen en geven je een perfecte uitleg waarom je ons product moet leren kennen. Er wordt telkens vrijblijvend, indien mogelijk, onmiddellijk een prijsofferte opgemaakt, volgens plan of afmetingen.Bij akkoord klant maken wij een afspraak om ter plaatse vakkundig op te meten, wij geven ook advies over de plaatsing van uw verlichting en geven passend antwoord op de wensen van de klant. Onze vakspecialisten komen met kennis en expertise langs op het afgesproken tijdstip. Ze monteren uw plafond volgens de regels van de kunst met de focus op perfectie.

We garanderen een piekfijne montage zonder kap- of breekwerken met een perfect strak resultaat waarvan u versteld zal staan.

Zicht heeft een gemiddelde doorlooptijd van 42 dagen. Hoe zit het met de doorlooptijd van P+ Plafonds & Prints?  

“4 tot 6 weken (tijd om in te plannen in agenda en goederen in bestelling te zetten.)”

In jullie nieuwe showroom en kijkappartement hangt ook heel wat raamdecoratie van Zicht Gordijnen & Blinds. Waarom voorzien jullie de winkel eigenlijk van raamdecoratie? 

Wij zijn van mening dat onze showroom ons visite kaartje is. Alles moet kloppen van A tot Z!! Positieve sfeer creëren waar de klant zich “op zijn gemak” voelt is onze prioriteit. Gordijnen maken daar een deel van. Bovendien is er ook kruisbestuiving tussen P+ Plafonds & Prints en Zicht. 

Mogen we stellen dat we hetzelfde klantenprofiel nastreven? 

“Uiteraard!! Goede en mooie referenties zijn ’n goed uithangbord zowel voor ZICHT als voor P+ Plafonds & Prints!”

Jullie hebben heel stijlvolle nieuwe showroom en prachtig demo appartement. Vanwaar de keuze om dit boven jullie showroom te bouwen? Wat is jullie visie hierover? Is het misschien uw gunfactor ten aanzien van kwalitatieve onderaannemers? 

“Op deze manier geven we onze klanten de mogelijkheid te proeven van het wooncomfort dat u met een P+ Plafond ervaart om niet alleen het “Wow” effect te tonen, maar ook heel belangrijk om de klant zichzelf te overtuigen van wat er gerealiseerd kan worden met een nieuw plafond. 

In het kijkappartement worden de plafonds en wanden geshowd in een huislijke sfeer. U krijgt wat u ziet en alles is mogelijk bij P+ Plafonds & Prints…. Bovendien wensen we ons te onderscheiden van onze concullega’s en moet je deze ook steeds een stap voor zijn.”

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?