Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Een inspirerende totaalrenovatie

Deze maand zetten we een project van Martha BVBA in de kijker. Martha is een projectrealiserend aannemersbedrijf, dat zijn klanten van A tot Z begeleidt bij nieuwbouw- of verbouwingsprojecten. Sinds kort is het bedrijf gevestigd in Wilrijk, waar het nu ook de eigen kantoren onder handen neemt. Jo Stevens -zaakvoerder van Martha- stond ons te woord.  Reeds een 8-tal jaren werkt Zicht als preferred partner met Martha. 

Dag Jo, om te beginnen: kan u mij wat meer vertellen over Martha BVBA?

“Martha is een aannemersbedrijf dat gespecialiseerd is in het betere verbouwingswerk. We focussen hierbij op kwaliteit. We hebben tien jaar ervaring, eigen ruwbouw- en afwerkingsploegen en we werken samen met een team van professionele onderaannemers. We werken graag alles tot in de puntjes af. Ook communicatie en klantgerichtheid staan bij ons centraal. We willen echt een aanspreekpunt zijn voor onze klanten. We voeren voornamelijk projecten uit in groot-Antwerpen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.” 

Hoe bent u op de naam Martha gekomen? 

“Martha is de voornaam van mijn overleden grootmoeder. Ze was echt een straffe madam! Ze stond bekend voor haar kracht, openheid, standvastigheid en oprechtheid. Kortom, dit is ook waar Martha BVBA naar streeft. We zullen er dan ook alles aan doen om haar naam in ere te houden.” 

Op uw website staat dat u een aanbevelingspercentage hebt van 100%. Hoe komt dit denkt u?

“Bouwen of verbouwen is voor klanten vaak een stressvol proces. Het is dan ook geen exacte wetenschap. Er gebeuren af en toe onverwachte dingen, die moeten worden opgelost. Waar Martha zich in probeert te onderscheiden is service en verantwoordelijkheidsgevoel. Ook willen we graag komaf maken met het negatieve imago dat mensen vaak associëren met aannemers.” 

Hoe komen klanten bij jullie terecht?

“Het leeuwendeel van onze klanten komt bij ons binnen via architecten. Zij sturen hun dossiers rechtstreeks door naar ons. We spitsen ons dan ook voornamelijk toe op totaalrenovaties, waarbij een goede architect onmisbaar is. Maar mondelinge reclame is vaak nog de beste!”

Wat is uw favoriete ruimte in een woning om te verbouwen?

“Echt een favoriete ruimte heb ik niet. Wel heb ik een grote passie voor binnenschrijnwerk. Wanneer we aan de afwerking kunnen beginnen, geeft het enorm veel voldoening om het huis tot leven te zien komen. Ook echte totaalprojecten vind ik fijn tot de gordijnen en meubels toe… dan kan je echt een verhaal maken en een afgewerkt product neerzetten.”

Martha BVBA is nu zijn eigen kantoren aan het verbouwen. Kan u mij hier iets meer over vertellen?

“Vroeger waren we gevestigd in het centrum van Antwerpen. Dit was niet altijd even bereikbaar en het gebouw was ook al snel te klein. We voelden de nood om ons ergens anders te vestigen en lieten ons oog vallen op een kantoorgebouw in Wilrijk. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen en heeft een groot magazijn. Uiteraard pakken we het zelf aan om hiervan een pareltje te maken.”

Deze totaalrenovatie verloopt dan vlot, vermoed ik? Of heeft u de neiging om nog last minute-veranderingen door te voeren omdat het om uw eigen werkplek gaat?

“(lacht) De renovatie verloopt niet zo vlot als gedacht. We investeren al onze tijd in onze klanten, dus onze eigen renovatie verdwijnt vaak wat naar de achtergrond. Wat de last minute-veranderingen betreft: we volgen nog steeds nauwkeurig de plannen op en staan achter de keuzes die we vooraf hebben gemaakt. We zijn het bovendien ook gewend van zulke keuzes te maken, dus niets nieuws onder de zon.”

Waarom werkt u regelmatig samen met Zicht?

“Zicht maakt gordijnen op maat betaalbaar. Ze bieden een vlotte service en de prijs-kwaliteitverhouding is meer dan uitstekend. Wanneer ik een offerte aanvraag, krijg ik deze ook altijd zeer snel toegestuurd.”

Hebt u nog een gouden tip voor mensen die bouwen of verbouwen?

“(lacht) Met Martha verbouwen! Neen, onze tip is om een ervaren partner onder de arm te nemen wanneer u denkt aan een (totaal)renovatie. Iemand die u doorheen het proces kan begeleiden zal u veel stress besparen. Ook de toegevoegde waarde van een architect is niet te onderschatten.”

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

Download hier uw exclusieve VIP Voucher

Download gratis e-book

GRANDIOZE OPENDEURDAGEN: 10 DAGEN LANG!

van donderdag 9 mei t.e.m. zondag 19 mei 2024

Tijdens onze opendeurdagen ben je van harte welkom in onze prachtige belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van uitzonderlijke kortingen en onze ongeëvenaarde 5-sterren service!

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?