Foliez

Eenvoudige manieren die zorgen voor meer privacy

Cryztal®

Glazen wanden zijn prachtig, maar bieden helaas geen privacy. Dankzij de Cryztal folie van Zicht kan je vanaf nu met één druk op de knop kiezen voor privacy. Deze stickerfolie verandert van transparant naar ondoorzichtig en omgekeerd door middel van stroom. De Cryztal folie wordt voornamelijk gebruikt in kantoorruimtes, maar kan ook worden toegepast in privé woningen. Een extra troef van de Cryztalfolie is de mogelijkheid om te projecteren. Cryztal folie is een veilige, moderne en voordelige oplossing voor wie zelf wil bepalen wanneer er privacy nodig is.

Benieuwd naar de mogelijkheden van deze toepassing? Bekijk ze via deze video.

UV-Folie

De Spectra 30 C Interior is een transparante zonwerende film (UV-folie), bestaande uit meerdere legeringen. De film is zodanig ontworpen dat deze selectief reageert op het zonlichtspectrum, waardoor het best mogelijke compromis ontstaat tussen doorzichtigheid en prestaties. Met deze folie worden voeding, kledij en voorwerpen in de binnenruimte beschermd tegen zonlicht, zodat deze niet verkleuren en verouderen. De folie is daarnaast ook onzichtbaar eens deze is geplaatst.

Zandstraalfolie

Zandstraalfolie of ‘etched glass’ folie is een matte, melkachtige raamfolie voor binnen- en buitengebruik. De folie wordt voornamelijk toegepast in ruimtes waar de lichtinval intact moet blijven. Dit is mogelijk met zandstraalfolie dankzij de hoge lichttransmissie, hierdoor is er nauwelijks inkijk.

Maak zandstraalfolie uniek met print! Deze PVC folie met transparante lijmlaag geeft een chique look Met een print zoals een logo, tekst of patroon maak je jouw project uniek.

Squid

Squid® is een zelfklevende, transparante stof voor raambekleding die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk belemmert. Squid® is eenvoudig zelf te installeren zonder ophangsysteem. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig en is geschikt voor elk interieur en voor elk type raam, onafhankelijk van de vorm en de grootte. Daarnaast is Squid® 100% Belgisch.

Ben je geïnteresseerd in onze Foliez? Vraag nu uw online offerte en ontvang de scherpste prijs binnen de 24u.

Project in gedachte? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Afspraak maken Offerte aanvragen