Met mooie gordijnen in Aalst creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar moet je starten? Het aanbod is namelijk erg ruim. Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Aalst en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Aalst zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Aalst, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Aalst bij Zicht? Wees dan maar zeker van een elegant resultaat. Onze experten gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het eindresultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werken wij graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Aalst? Dat is een uitstekend idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experten in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Dan zetten we een videocall met je op. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We komen eraan!

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.