Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Affligem zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Er is bovendien een erg ruim assortiment, dus waar moet je starten? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Neem snel contact op voor een afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Affligem

Wanneer je je gordijnen in Affligem koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een chic eindresultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast in overvloed! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

roze gordijnen doorzichtig

De voordelen van gordijnen in Affligem

Stijlvolle gordijnen in Affligem doen wonderen voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Affligem de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Een prima idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn al op weg!

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?