Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Appels. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze passen in elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan snel je afspraak in!

Gordijnen in Appels, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Appels bij Zicht? Wees dan maar zeker van een chic resultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Appels en de voordelen

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Appels Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

De werkwijze van Zicht

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Appels? Geen enkel probleem! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

photowall belevingsruimte

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.