Met mooie gordijnen in Appels creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg ruim aanbod. Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Maak vandaag nog je afspraak!

Gordijnen in Appels, echt maatwerk

Wie gordijnen in Appels koopt bij Zicht, is zeker van een chic eindresultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

doorzichtige gordijnen wit

De werkwijze van Zicht

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Appels? Dat kan! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Liever snel een offerte bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

Voordelen van gordijnen in Appels

Stijlvolle gordijnen in Appels doen je interieur opleven. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.