Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Asse. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar moet je beginnen? Het assortiment is namelijk erg groot. Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Asse, da’s maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Asse koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een sierlijk eindresultaat. Onze experten gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Er is alvast keuze in overvloed! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

De voordelen van gordijnen in Asse

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Asse. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Asse de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Een goed idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever een bezoek aan huis? We zijn al onderweg!

belevingsruimte bureau

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.