Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

In je interieur zijn gordijnen in Baal echte eyecatchers. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar begin je, als het assortiment zo erg ruim is? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Voordelen van gordijnen in Baal

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Baal. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Zo werkt Zicht graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Baal? Da’s een goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We komen eraan!

Gordijnen in Baal, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Baal bij Zicht, dan doen we er alles aan om een sierlijk eindresultaat te bekomen. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het eindresultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?