Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Baardegem zijn de blikvanger van je interieur

Met mooie gordijnen in Baardegem creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Het aanbod is bovendien enorm groot, dus waar moet je starten? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Plan snel je afspraak in!

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Baardegem de stylisten van Zicht inschakelen? Een goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs zijn dé experts op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

doorzichtige gordijnen wit

De voordelen van gordijnen in Baardegem

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Baardegem. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

Maatwerk voor je gordijnen in Baardegem

Koop je je gordijnen in Baardegem bij Zicht, dan doen we er alles aan om een chic resultaat te bekomen. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?