Je gordijnen in Baasrode zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze passen in elke woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo enorm ruim is? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Plan snel je afspraak in!

De werkwijze van Zicht

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Baasrode? Da’s een goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experts op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

hoge gordijnen ramen

Maatwerk voor je gordijnen in Baasrode

Wanneer je je gordijnen in Baasrode koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een chic eindresultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

De voordelen van gordijnen in Baasrode

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Baasrode. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.