Je gordijnen in Bazel zijn een echte eyecatcher in het interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm ruim aanbod. Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Maak vandaag nog je afspraak!

Zo werken wij graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Bazel? Da’s een goed idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experten in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

roze gordijnen doorzichtig

Voordelen van gordijnen in Bazel

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Bazel. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

Gordijnen in Bazel, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Bazel koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een elegant resultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je meer dan genoeg! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het resultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

belevingsruimte bureau

Ben je benieuwd naar de opties voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.