Je gordijnen in Begijnendijk? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan snel je afspraak in!

Voordelen van gordijnen in Begijnendijk

Stijlvolle gordijnen in Begijnendijk doen wonderen voor je interieur. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Maatwerk voor je gordijnen in Begijnendijk

Wanneer je je gordijnen in Begijnendijk koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een stijlvol eindresultaat. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze is er alvast genoeg! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Begijnendijk beroep doen op de stylisten van Zicht? Geen enkel probleem! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn al op weg!

photowall belevingsruimte

De opties voor jouw woning kennen? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.