Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Begijnendijk. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo enorm ruim is? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Plan vandaag nog een afspraak in!

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Begijnendijk beroep doen op de stylisten van Zicht? Een prima idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn reeds onderweg!

roze gordijnen doorzichtig

Maatwerk voor je gordijnen in Begijnendijk

Koop je je gordijnen in Begijnendijk bij Zicht, dan doen we er alles aan om een sierlijk resultaat te bekomen. Onze experten vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze heb je alvast in overvloed! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Gordijnen in Begijnendijk en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Begijnendijk doen je interieur opleven. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Je wordt door onze experten warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.