Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Zicht maakt gordijnen op maat in Belsele

Je gordijnen in Belsele zijn een echte eyecatcher in het interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan snel je afspraak in!

De werkwijze van Zicht

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Belsele? Een prima idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Belsele, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Belsele bij Zicht, dan doen we er alles aan om een stijlvol resultaat te bekomen. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Er is alvast genoeg keuze! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Gordijnen in Belsele en de voordelen

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Belsele Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experten staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?