Met mooie gordijnen in Berchem creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar moet je starten? Het assortiment is namelijk erg ruim. Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Voordelen van gordijnen in Berchem

Stijlvolle gordijnen in Berchem doen je interieur opleven. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Zo werkt Zicht graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Berchem? Geen enkel probleem! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

Maatwerk voor je gordijnen in Berchem

Wanneer je je gordijnen in Berchem koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een stijlvol resultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze heb je meer dan genoeg! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.