Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Bertem vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Het aanbod is bovendien enorm ruim, dus waar moet je beginnen? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

De voordelen van gordijnen in Bertem

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Bertem. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Maatwerk voor je gordijnen in Bertem

Wanneer je je gordijnen in Bertem koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een elegant eindresultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Bertem beroep doen op de stylisten van Zicht? Geen enkel probleem! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

belevingsruimte

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?