Gordijnen in Betekom, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Je hebt bovendien keuze uit een ruim aanbod. Maar waar begin je dan? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Plan snel je afspraak in!

Voordelen van gordijnen in Betekom

Stijlvolle gordijnen in Betekom doen wonderen voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Betekom, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Betekom bij Zicht, dan ben je zeker van een stijlvol eindresultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Betekom de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Geen enkel probleem! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? Geen probleem. We zijn al onderweg!

photowall belevingsruimte

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.