Met mooie gordijnen in Betekom creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Maar waar moet je beginnen? Het aanbod is namelijk enorm groot. Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Maak snel je afspraak!

Zo werken wij graag

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Betekom? Dat is een uitstekend idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dan zetten we een videocall met je op. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? Geen probleem. We zijn al onderweg!

roze gordijnen doorzichtig

Voordelen van gordijnen in Betekom

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Betekom. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

Gordijnen in Betekom, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Betekom koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een sierlijk resultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.