Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Bevel, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Maar waar begin je, als het assortiment zo enorm ruim is? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Leg snel een afspraak vast!

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Bevel beroep doen op de stylisten van Zicht? Dat is een uitstekend idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We komen eraan!

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Bevel, da’s maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Bevel koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een sierlijk eindresultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Er is alvast genoeg keuze! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

De voordelen van gordijnen in Bevel

Stijlvolle gordijnen in Bevel zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw woning? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?