Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Bevel. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze fleuren elke woning op. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan snel je afspraak in!

Zo werkt Zicht graag

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Bevel? Goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We komen eraan!

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Bevel en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Bevel doen je interieur opleven. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

Gordijnen in Bevel, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Bevel bij Zicht, dan ben je zeker van een elegant eindresultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.