Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Blaasveld vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Er is bovendien een erg groot assortiment, dus waar moet je beginnen? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Leg snel een afspraak vast!

Gordijnen in Blaasveld, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Blaasveld koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een chic resultaat. Onze experts nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi resultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Blaasveld beroep doen op de stylisten van Zicht? Dat is een uitstekend idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dan zetten we een videocall met je op. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

Gordijnen in Blaasveld en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Blaasveld doen wonderen voor je interieur. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Je wordt door onze experten warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?