Gordijnen in Bonheiden, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm ruim assortiment. Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak vandaag nog je afspraak!

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Bonheiden de stylisten van Zicht inschakelen? Da’s een goed idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Plan dan gerust een videocall in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn al onderweg!

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Bonheiden, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Bonheiden bij Zicht, dan kan je rekenen op een chic eindresultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

Voordelen van gordijnen in Bonheiden

Stijlvolle gordijnen in Bonheiden doen je interieur opleven. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.