In je interieur zijn gordijnen in Bonheiden echte eyecatchers. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Er is bovendien een erg groot assortiment, dus waar moet je beginnen? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gordijnen in Bonheiden, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Bonheiden bij Zicht, dan doen we er alles aan om een chic eindresultaat te bekomen. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

De voordelen van gordijnen in Bonheiden

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Bonheiden Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

Zo werken wij graag

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Bonheiden? Een goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

photowall belevingsruimte

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.