Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

In je interieur zijn gordijnen in Bonheiden echte eyecatchers. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Je kiest bovendien uit een erg groot assortiment, maar waar moet je starten? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Leg snel een afspraak vast!

Gordijnen in Bonheiden en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Bonheiden doen wonderen voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Hoe gaat Zicht te werk?

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Bonheiden? Dat is een uitstekend idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Dat kan via een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn al onderweg!

Maatwerk voor je gordijnen in Bonheiden

Koop je je gordijnen in Bonheiden bij Zicht? Wees dan maar zeker van een chic resultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze is er alvast in overvloed! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Graag de opties weten voor jouw woning? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?