Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Booischot. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Er is bovendien een enorm groot aanbod, dus waar moet je starten? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Neem snel contact op voor een afspraak!

Hoe gaat Zicht te werk?

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Booischot? Een prima idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Plan dan gerust een videocall in. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Booischot, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Booischot bij Zicht, dan doen we er alles aan om een chic resultaat te bekomen. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

De voordelen van gordijnen in Booischot

Stijlvolle gordijnen in Booischot doen je interieur opleven. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?