In je interieur zijn gordijnen in Booischot echte eyecatchers. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze passen in elke woning. Er is bovendien een enorm ruim aanbod, dus waar moet je starten? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Voordelen van gordijnen in Booischot

Stijlvolle gordijnen in Booischot doen wonderen voor je interieur. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Booischot, echt maatwerk

Wie gordijnen in Booischot koopt bij Zicht, is zeker van een elegant resultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast genoeg! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werken wij graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Booischot? Dat kan! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever advies aan huis? We komen eraan!

belevingsruimte bureau

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.