Je gordijnen in Boom zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Er is bovendien een erg ruim aanbod, dus waar moet je starten? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Boom, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Boom bij Zicht? Wees dan maar zeker van een elegant resultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Er is alvast genoeg keuze! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

groene gordijnen verduisterend

De voordelen van gordijnen in Boom

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Boom. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

Zo werkt Zicht graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Boom? Dat kan! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Liever snel een offerte bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

belevingsruimte bureau

De opties voor jouw woning kennen? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.