Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Boom zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Er is bovendien een erg ruim assortiment, dus waar moet je starten? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Plan snel je afspraak in!

Maatwerk voor je gordijnen in Boom

Wanneer je je gordijnen in Boom koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een sierlijk resultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Er is alvast keuze in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

Voordelen van gordijnen in Boom

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Boom. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Boom de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Da’s een goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

belevingsruimte bureau

Graag de opties weten voor jouw woning? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?