Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Boortmeerbeek. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Je kiest bovendien uit een erg groot assortiment, maar waar moet je starten? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Maatwerk voor je gordijnen in Boortmeerbeek

Wanneer je je gordijnen in Boortmeerbeek koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een stijlvol eindresultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze heb je meer dan genoeg! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

roze gordijnen doorzichtig

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Boortmeerbeek de stylisten van Zicht inschakelen? Dat kan! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

Voordelen van gordijnen in Boortmeerbeek

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Boortmeerbeek. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte bureau

De opties voor jouw woning kennen? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.