Je gordijnen in Bornem zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze fleuren elke woning op. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Neem snel contact op voor een afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Bornem

Wanneer je je gordijnen in Bornem koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een chic eindresultaat. Onze experten vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze is er alvast genoeg! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

hoge gordijnen ramen

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Bornem beroep doen op de stylisten van Zicht? Dat is een uitstekend idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs zijn dé experts op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We zijn al onderweg!

Voordelen van gordijnen in Bornem

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Bornem Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.