Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Trendy gordijnen in Bornem voor je interieur

Je gordijnen in Bornem? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Maar waar moet je beginnen? Het assortiment is namelijk erg ruim. Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Leg snel een afspraak vast!

Zo werkt Zicht graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Bornem? Goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? Geen probleem. We zijn al onderweg!

doorzichtige gordijnen wit

Voordelen van gordijnen in Bornem

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Bornem. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

Gordijnen in Bornem, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Bornem koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een stijlvol eindresultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je meer dan genoeg! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het eindresultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?