Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Borsbeek. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze fleuren elke woning op. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Maak snel je afspraak!

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Borsbeek de stylisten van Zicht inschakelen? Da’s een goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

roze gordijnen doorzichtig

Maatwerk voor je gordijnen in Borsbeek

Koop je je gordijnen in Borsbeek bij Zicht? Wees dan maar zeker van een sierlijk eindresultaat. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het resultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

De voordelen van gordijnen in Borsbeek

Stijlvolle gordijnen in Borsbeek doen wonderen voor je interieur. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.