Gordijnen in Broechem vormen een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Maar waar begin je, als het aanbod zo erg groot is? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan snel je afspraak in!

Gordijnen in Broechem en de voordelen

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Broechem Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

De werkwijze van Zicht

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Broechem? Goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn al onderweg!

Maatwerk voor je gordijnen in Broechem

Van plan je gordijnen in Broechem te kopen bij Zicht? Reken dan op een stijlvol resultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Er is alvast genoeg keuze! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het eindresultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

De opties voor jouw woning kennen? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.