Je gordijnen in Broechem zijn een echte eyecatcher in het interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze passen in elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Leg snel een afspraak vast!

De voordelen van gordijnen in Broechem

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Broechem. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Broechem, da’s maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Broechem koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een sierlijk eindresultaat. Onze experten gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

De werkwijze van Zicht

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Broechem? Een prima idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experten in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Dan organiseren we een videocall met jou. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

belevingsruimte

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.