Met mooie gordijnen in Brucargo creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm groot aanbod. Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Maak vandaag nog je afspraak!

Zo werkt Zicht graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Brucargo? Da’s een goed idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Dat kan via een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Brucargo, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Brucargo bij Zicht? Wees dan maar zeker van een elegant eindresultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Gordijnen in Brucargo en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Brucargo doen je interieur opleven. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.