Met mooie gordijnen in Brussegem creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze fleuren elke woning op. Er is bovendien een enorm groot assortiment, dus waar moet je starten? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak snel je afspraak!

Gordijnen in Brussegem en de voordelen

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Brussegem. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Zo werkt Zicht graag

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Brussegem? Geen enkel probleem! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experts op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

Gordijnen in Brussegem, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Brussegem koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een elegant resultaat. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Er is alvast keuze in overvloed! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experten verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.