Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Brussel, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze fleuren elke woning op. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Brussel en de voordelen

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Brussel. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Brussel de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Geen enkel probleem! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Dan zetten we een videocall met je op. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

Gordijnen in Brussel, da’s maatwerk

Van plan je gordijnen in Brussel te kopen bij Zicht? Reken dan op een chic eindresultaat. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Er is alvast keuze in overvloed! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?