Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Brussel. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze fleuren elke woning op. Je kiest bovendien uit een erg groot assortiment, maar waar moet je starten? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak vandaag nog je afspraak!

Voordelen van gordijnen in Brussel

Stijlvolle gordijnen in Brussel doen je interieur opleven. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Hoe gaat Zicht te werk?

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Brussel? Een prima idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn al onderweg!

Gordijnen in Brussel, da’s maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Brussel koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een elegant eindresultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Er is alvast keuze in overvloed! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.