Je gordijnen in Brussel? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo enorm ruim is? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Leg snel een afspraak vast!

Maatwerk voor je gordijnen in Brussel

Van plan je gordijnen in Brussel te kopen bij Zicht? Reken dan op een stijlvol resultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Brussel en de voordelen

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Brussel. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Brussel de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Dat kan! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

belevingsruimte

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je wordt door onze experten warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.