Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

In je interieur zijn gordijnen in Buggenhout echte eyecatchers. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar begin je, als het assortiment zo enorm groot is? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Plan snel je afspraak in!

De werkwijze van Zicht

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Buggenhout? Geen enkel probleem! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Plan dan gerust een videocall met ons in. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We komen eraan!

doorzichtige gordijnen wit

De voordelen van gordijnen in Buggenhout

Stijlvolle gordijnen in Buggenhout doen je interieur opleven. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

Gordijnen in Buggenhout, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Buggenhout bij Zicht, dan doen we er alles aan om een sierlijk resultaat te bekomen. Onze experten gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

belevingsruimte bureau

De opties voor jouw woning kennen? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?