Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Buggenhout. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg groot assortiment. Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Buggenhout en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Buggenhout doen je interieur opleven. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Zo werken wij graag

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Buggenhout? Da’s een goed idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

Maatwerk voor je gordijnen in Buggenhout

Koop je je gordijnen in Buggenhout bij Zicht, dan doen we er alles aan om een chic eindresultaat te bekomen. Onze experten gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.