Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Buken? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Je kiest bovendien uit een enorm groot aanbod, maar waar moet je beginnen? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Plan vandaag nog een afspraak in!

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Buken beroep doen op de stylisten van Zicht? Een goed idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Buken en de voordelen

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Buken. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

Maatwerk voor je gordijnen in Buken

Koop je je gordijnen in Buken bij Zicht, dan kan je rekenen op een sierlijk eindresultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

De opties voor jouw woning kennen? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?