Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Burcht. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, de finishing touch in elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim aanbod. Maar waar begin je dan? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gordijnen in Burcht en de voordelen

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Burcht. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Burcht de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experts op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn al op weg!

Gordijnen in Burcht, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Burcht bij Zicht, dan kan je rekenen op een sierlijk eindresultaat. Onze experten vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Er is alvast keuze in overvloed! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.