Je gordijnen in Burcht zijn een echte eyecatcher in het interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze passen in elke woning. Er is bovendien een enorm ruim assortiment, dus waar moet je beginnen? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak vandaag nog je afspraak!

Gordijnen in Burcht en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Burcht zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Burcht, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Burcht bij Zicht? Wees dan maar zeker van een sierlijk resultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je meer dan genoeg! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

Hoe gaat Zicht te werk?

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Burcht? Een goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? Geen probleem. We zijn al onderweg!

belevingsruimte bureau

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.