Je gordijnen in Daknam? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze fleuren elke woning op. Je kiest bovendien uit een erg ruim assortiment, maar waar moet je beginnen? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Maak snel je afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Daknam

Koop je je gordijnen in Daknam bij Zicht, dan doen we er alles aan om een chic eindresultaat te bekomen. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast genoeg! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Daknam beroep doen op de stylisten van Zicht? Een prima idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn al onderweg!

De voordelen van gordijnen in Daknam

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Daknam. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.