Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Denderleeuw, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, de finishing touch in elke woning. Het assortiment is bovendien enorm ruim, dus waar moet je starten? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Denderleeuw de stylisten van Zicht inschakelen? Een prima idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experts op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn al onderweg!

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Denderleeuw en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Denderleeuw doen wonderen voor je interieur. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

Gordijnen in Denderleeuw, da’s maatwerk

Van plan je gordijnen in Denderleeuw te kopen bij Zicht? Reken dan op een elegant resultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Er is alvast genoeg keuze! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?