In je interieur zijn gordijnen in Dendermonde echte eyecatchers. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze passen in elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm ruim aanbod. Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Leg snel een afspraak vast!

De werkwijze van Zicht

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Dendermonde? Een prima idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Dan organiseren we een videocall met jou. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever advies aan huis? We zijn al op weg!

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Dendermonde en de voordelen

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Dendermonde. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

Gordijnen in Dendermonde, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Dendermonde bij Zicht, dan ben je zeker van een stijlvol eindresultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het resultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.