Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Met mooie gordijnen in Dendermonde creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, de finishing touch in elke woning. Je kiest bovendien uit een enorm ruim assortiment, maar waar moet je starten? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan snel je afspraak in!

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Dendermonde de stylisten van Zicht inschakelen? Een prima idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Liever snel een offerte bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

groene gordijnen verduisterend

De voordelen van gordijnen in Dendermonde

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Dendermonde. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

Gordijnen in Dendermonde, da’s maatwerk

Van plan je gordijnen in Dendermonde te kopen bij Zicht? Reken dan op een elegant eindresultaat. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Er is alvast genoeg keuze! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experten warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?