Gordijnen in Deurne vormen een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo enorm ruim is? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Maak snel je afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Deurne

Wie gordijnen in Deurne koopt bij Zicht, is zeker van een sierlijk eindresultaat. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Deurne en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Deurne doen je interieur opleven. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

Zo werken wij graag

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Deurne? Geen enkel probleem! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

photowall belevingsruimte

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.