Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Trendy gordijnen in Elewijt voor je interieur

Met mooie gordijnen in Elewijt creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Er is bovendien een enorm groot assortiment, dus waar moet je beginnen? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Plan snel je afspraak in!

Gordijnen in Elewijt, echt maatwerk

Van plan je gordijnen in Elewijt te kopen bij Zicht? Reken dan op een sierlijk eindresultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Er is alvast keuze in overvloed! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Elewijt en de voordelen

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Elewijt. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

Zo werkt Zicht graag

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Elewijt? Een goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever advies aan huis? We zijn al op weg!

photowall belevingsruimte

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?