Je gordijnen in Elewijt? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze passen in elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Maak snel je afspraak!

De werkwijze van Zicht

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Elewijt? Geen enkel probleem! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn reeds onderweg!

groene gordijnen verduisterend

Maatwerk voor je gordijnen in Elewijt

Koop je je gordijnen in Elewijt bij Zicht, dan kan je rekenen op een chic eindresultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Er is alvast genoeg keuze! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het resultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

Gordijnen in Elewijt en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Elewijt doen wonderen voor je interieur. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte

De opties voor jouw woning kennen? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.