Met mooie gordijnen in Elewijt creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar moet je beginnen? Het assortiment is namelijk erg groot. Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gordijnen in Elewijt, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Elewijt bij Zicht, dan ben je zeker van een stijlvol resultaat. Onze experten gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het resultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Elewijt beroep doen op de stylisten van Zicht? Geen enkel probleem! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We zijn al onderweg!

Voordelen van gordijnen in Elewijt

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Elewijt. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.