Met mooie gordijnen in Elversele creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg ruim aanbod. Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Zo werken wij graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Elversele? Een goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experten in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever advies aan huis? We komen eraan!

doorzichtige gordijnen wit

De voordelen van gordijnen in Elversele

Stijlvolle gordijnen in Elversele zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

Maatwerk voor je gordijnen in Elversele

Wanneer je je gordijnen in Elversele koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een chic resultaat. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

Ben je benieuwd naar de opties voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.