Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Elversele vormen een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze passen in elke woning. Maar waar begin je, als het assortiment zo enorm ruim is? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak vandaag nog je afspraak!

Gordijnen in Elversele, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Elversele bij Zicht, dan ben je zeker van een sierlijk eindresultaat. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze heb je meer dan genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

Zo werken wij graag

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Elversele? Goed idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn al onderweg!

Voordelen van gordijnen in Elversele

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Elversele. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?