Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Met mooie gordijnen in Eppegem creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze fleuren elke woning op. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm groot aanbod. Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Leg snel een afspraak vast!

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Eppegem de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Geen enkel probleem! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever advies aan huis? We zijn al onderweg!

groene gordijnen verduisterend

De voordelen van gordijnen in Eppegem

Stijlvolle gordijnen in Eppegem zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

Maatwerk voor je gordijnen in Eppegem

Koop je je gordijnen in Eppegem bij Zicht, dan ben je zeker van een stijlvol eindresultaat. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?