Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Eppegem. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Je kiest bovendien uit een enorm ruim assortiment, maar waar moet je starten? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Plan snel je afspraak in!

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Eppegem beroep doen op de stylisten van Zicht? Dat is een uitstekend idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Dat kan via een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever een bezoek aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

doorzichtige gordijnen wit

De voordelen van gordijnen in Eppegem

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Eppegem. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

Gordijnen in Eppegem, echt maatwerk

Wie gordijnen in Eppegem koopt bij Zicht, is zeker van een elegant eindresultaat. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Er is alvast genoeg keuze! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.