Je gordijnen in Erondegem? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Het assortiment is bovendien erg groot, dus waar moet je beginnen? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak vandaag nog je afspraak!

Voordelen van gordijnen in Erondegem

Stijlvolle gordijnen in Erondegem doen je interieur opleven. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Erondegem? Goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn al onderweg!

Gordijnen in Erondegem, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Erondegem bij Zicht, dan doen we er alles aan om een chic eindresultaat te bekomen. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? Laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.