Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

In je interieur zijn gordijnen in Erondegem echte eyecatchers. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze fleuren elke woning op. Je kiest bovendien uit een enorm groot assortiment, maar waar moet je starten? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

De voordelen van gordijnen in Erondegem

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Erondegem. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Erondegem, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Erondegem bij Zicht, dan kan je rekenen op een sierlijk eindresultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Hoe gaat Zicht te werk?

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Erondegem? Dat is een uitstekend idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?